Sider

fredag den 29. april 2011

London Bridge walk

I dag har vi været på guidet tur ved London Bridge, men en hjemløs som guide. Det var kun os 3 der var med på turen, så vi fik snakket og spurgt om en masse.
Marc ( den hjemløse) viste os steder omkring London Bridge som vi aldrig selv ville have fundet og fortalte om historien i London. Han var meget ivrig, livlig og engageret i sin måde at udtrykke sig på. Han fortalte at der var steder rundt om i byen hvor staten havde gjort det umulig for hjemløse at sove, fx. de steder hvor den varme luft fra undergrunden kom op af rister i fortovet, hvor de hjemløse foretrak at sove når der var koldt. Dem har de dækket til for at få de hjemløse til at flyttet et andet sted hen.
Han fortalte at han kom fra en familie hvor faren var læge og han selv havde gået på kostskole. Han har en finans uddannelse og har arbejdet i en bank, men pga. ludomani snød han banken for en masse penge og endte i fængsel. På den måde mistede han alt. Han har sammenlagt været hjemløs i 2 år, første gang var i 90'erne. Han bor nu på et herberg, og arbejder som tur guide for Sock Mob Events.
Han var meget nem at snakke med og ville gerne fortælle om sig selv og det at være hjemløs, indtil det blev for følelsesladet.

Han gav udtryk for at han har det fint som han har det nu og ikke har det vilde drømme om at komme videre i livet lige pt.

I morgen tager vi på endnu en tur med en anden guide




1 kommentar:

  1. Hej Karina, Christina og Rasmus
    Super at læse om jeres oplevelser i London, godt at det lykkes med den guidet tur som I var lidt spændte på. Ser frem til at læse mere om jeres oplevelser.
    Hilsen
    Susanne

    SvarSlet