Sider

onsdag den 18. maj 2011

Hjemvendt fra London

Så er vi kommet hjem fra dejlige London, og nu har alle oplevelserne har lagt sig. og vi kan kun sige VI HAR DET GODT I DANMARK! Hold da op hvor ville vi nødig være hjemløs eller bare på røven i London! Vi blev bare helt vild overresket over hvor lidt hjælp der er til dem som VIRKELIG har brug for det. Tænk at leve for under 40 kr om DAGEN! Puha hvor er det bare meget få penge man får til husleje, mad og andre nødvendige ting....

VI blev også meget overresket over hvor stor forskel der er på de mennesker der er hjemløse i London. Nogle kunne man bare se (og lugte) at de var hjemløse, andre kunne man ikke se det på. De 2 guider vi snakkede med var jo veluddannet og hvade haft et "rigtigt" liv for bare få år eller ja måneder siden. Det var virkelig en stor kontrast på de 2 og dem vi så på gaden. Men der kan man bare se at livet er skrøbeligt og man ved aldrig hvornår man tager den "forkerte" beslutning, som kan få livet til at glide.

Ikke for at sige noget ondt, vi har da stadig stor respekt for de dansker der ikke har et sted at bo, men her i vores lille velfærdsstat bliver vi jo nærmeste båret på hænder og fødder ! Vier meget meget meget glad for at bo i så dejligt et land som Danmark. Selv om at vi er et stort brokke land, os selv incl. så har vi sku ikke noget sådan rigtigt at brokke os over FOR VI HAR DET GODT!

// Karina & Christina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar